Op zoek naar een klusjesdienst in [custom_field id=’Gemeente’]? Contacteer onze klusjesman!

Klusjesman [custom_field id=’Gemeente’]

Renovatiewerken en reparaties

Dat het aangenaam wonen is én blijft in uw woning, betekent ook dat er misschien op regelmatige basis herstellingswerken moeten uitgevoerd worden. Betreft het een groter project, dan bekijkt onze klusjesdienst graag samen met u hoe deze renovatie het best kan ingepland en uitgevoerd worden. Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende offerte!

Actief in [custom_field id=’Gemeente’]

Het is niet altijd evident om op zoek te gaan naar klusjesmannen of een klusjesdienst die uw werken tijdig en tegen een redelijke prijs kunnen uitvoeren. Onze klusjesdienst is ook in [custom_field id=’Gemeente’] actief, u kan dus gerust beroep doen op ons voor allerlei klusjes, schrijnwerkerij, sanitair, renovatiewerken en op maat gemaakte meubels.

Gyprocwerken

Onder Gyprocwerken verstaan we het plaatsen van scheidingswanden, plafonds en voorzetwanden (al dan niet met thermische of akoestische isolatie) in gipskartonplaten. Ook het opschuren en afwerken hiervan kunnen wij voor onze rekening nemen indien u dat wenst.

Renovatie van badkamers en keukens

Wilt u uw bestaande badkamer een opfrisbeurt geven? Of wil u een volledig nieuwe keuken laten plaatsen? Onze vakmannen staan u ook daarbij met raad en daad bij.

Algemene renovatiewerken

Voor andere algemene renovatiewerken kan u ons ook steeds contacteren. Onze klusjesmannen bekijken dan samen met u wat de beste en voordeligste manier is om uw project te realiseren.

Meubelmakerij – Schrijnwerkerij

Ook als u meubels op maat wil laten maken, kan u bij ons terecht. Wij komen bij u langs in [custom_field id=’Gemeente’] om uw wensen te bespreken en eventuele opmetingen te doen. Op basis daarvan krijgt u dan onze vrijblijvende offerte toegestuurd.